Az üzleti életben minden befektetés a gyors megtérülés és a hosszútávú jövedelmezőség elérésének reményében jön létre, a lehető legkisebb kockázat vállalása mellett.
Az Optimum Petrol Kft. egy állandó szükségleten alapuló vállalkozás lehetőségét kínálja, mely alacsony beruházási költségével, gyors megvalósíthatóságával és egy magas szintű szakmai tapasztalattal bíró csapat biztos támogatásával jelenti az Ön sikerének kulcsát.
Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltik érdeklődését, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük egy PetrolPoint üzemanyagtöltő állomás tulajdonosaként!

optimum petrol kft.

Az Optimum Petrol Kft. egy 2017-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, melynek célja, hogy egy alacsony bekerülési költségű és hatékonyan üzemeltethető töltőállomásokból álló hálózatot építsen ki Magyarországon.
Küldetésünknek tekintjük, hogy a lakosság szükségleteit a környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva tökéletes minőségű és megfizethető árú üzemanyaggal elégítsük ki, Partnereinkkel pedig minden rendelkezésre álló tudásunkat megosszuk vállalkozásuk sikeres működtetéséhez.