A konténer-alapú építkezés egyre nagyobb jelentőségnek örvend napjainkban. A PetrolPoint töltőállomások alapegységének tekinthető konténerek alkalmazása számos előnnyel bír mind a hagyományos építésű irodaépületekkel, mind a földalatti üzemanyagtároló tartályokkal szemben.

a konténer-bázisú technológia előnyei

GAZDASÁGOSSÁG

Az Ön leendő üzlethelységéül szolgáló irodakonténer, és az üzemanyag tartályokat rejtő kiszolgáló konténerek egyik vitathatatlan előnye gazdaságosságuk. Beszerzési költségük alacsony, nincs szükség építési beruházásra, sem építőgépeket igénylő földmunkára, így Ön rengeteg pénzt és időt takaríthat meg a benzinkút létesítésekor kulcsrakész konténereinkkel.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Azon túlmenően, hogy a konténerek alkalmazása csökkenti az építőipari anyagok használatát, a földfelszíni üzemanyagtartályok tovább erősítik a környezeti fenntarthatóságot. A duplafalú tartályok és azok biztonsági berendezései a legkorszerűbb technológiát képviselik, s egy konténer falai közé építve minimalizálják a káros anyagok talajba való szivárgásának, s így a környezetszennyezés veszélyét.

EGYSZERŰ ÜZEMELTETÉS

A konténer-bázisú töltőállomás kompakt egységeinek köszönhetően azok fenntartása nem vesz el értékes időt, kezelésük gyorsan elsajátítható a rendszerhez való csatlakozáskor, és egyszerűen végrehajtható az üzemeltetés során.

MOBILITÁS

A konténerek egyszerű szállíthatósága első sorban a PetrolPoint üzemanyagkutak létrehozásakor jelent nagy előnyt, de akad egy fontos stratégiai szerepe is: Világunk napról-napra változik, s a hosszú távon sikeres vállalkozások legfőbb ismérve a környezeti változásokhoz való gyors alkalmazkodás. Egy mobil berendezésekkel felszerelt telephely egyszerűen, modulárisan bővíthető, nagy energiabefektetés nélkül mozdítható.

A töltőállomáshoz tartozó shop és kiszolgáló egység egyszerűen telepíthető, fix falú, vagy paneles szerkezetű konténerekből hozható létre. A 10-30 láb hosszúságú szabványos egységek modularitásukkal lehetővé teszik, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbben alakíthassuk ki a szolgáltatói tereket, akár azok kombinálásával, összekapcsolásával építhessünk ki raktárhelyiséget, vizesblokkot, kávézót, vagy egyéb funkciókkal bíró elemeket.