Az üzleti életben szerzett tapasztalatunkkal már az üzemeltetési tevékenység megkezdése előtt állunk rendelkezésére! Segítjük Önt akár vállalkozásának helyes bejegyzésétől kezdve a szükséges környezeti elemzéseken és megtérülési számításokon át a teljes üzleti és pénzügyi terv megírásáig, és szükség esetén az Ön számára leginkább megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásáig.

Számos hazai és az Európai Unió által finanszírozott pályázati lehetőséggel élhet, melyek jelentősen csökkenthetik a töltőállomás létesítésének költségeit, vagy a későbbi működés során kedvező feltételek mellett kínálnak fejlesztési, bővítési lehetőséget. Pályázatírásban és projektmenedzsmentben jártas szakembereink segítségével megtaláljuk az Önnek megfelelő konstrukciót, és összeállítjuk a szükséges pályázati tartalmakat. Nyertes pályázatok esetén vállaljuk a projekt menedzselését a megvalósítási időszakban.
Amennyiben Ön rendelkezik üzemanyag töltőállomás kialakítására alkalmas területtel, egy ingyenes felmérés alkalmával meghatározzuk az Önnek legmegfelelőbb kialakítást és alapvető műszaki paramétereket. Ha terület választása előtt áll, segítünk az ideális helyszín kiválasztásában, és tanácsot adunk a felmerülő engedélyezési kérdésekben.
A környezeti adottságok és az Ön igényeinek figyelembevételével elkészítjük a beruházás teljes tervezetét, beleértve az kivitelezéshez szükséges alaprajzokat, műszaki specifikációt és költségvetési tervet. A dokumentáció tartalmazza a kész töltőállomás látványterveit is, hogy Ön már a munkálatok megkezdése előtt hiteles képet kaphasson leendő létesítményéről.
A töltőállomás eszközeinek és építményeinek helyszínre szállítását, valamint telepítését szakembereink rövid határidővel teljes körűen elvégzik, hogy Ön kulcsrakész állapotban vehesse át az építményeket.
Az elkészült benzinkút szakhatósági engedélyeztetését követően elvégezzük annak beüzemelését, a töltőállomás és az adóhatóság szoftvereinek telepítését, valamint a NAV felé történő bejelentést.
Egy töltőállomás üzemeltetése ugyan speciális terület, szakembereink segítségével Ön mégis hatékonyan elsajátíthatja az ehhez szükséges ismereteket, melyeket először a franchise rendszerbe történő belépéskor egy oktatás keretében adunk át, majd folyamatosan fejlesztünk. Hiszünk a Partnerek közötti tudásmegosztás fontosságában, s azt a rendszer üzemeltetése során szervezett keretek között segítjük.
Hazai és nemzetközi beszállítóink a magyar előírásokban foglaltaknak mindenben megfelelő, sőt akár azokon túlmutató minőségű üzemanyagot biztosítanak Partnereink számára. A központi beszállítói kapcsolattartás és a legmodernebb automatizált készletezőrendszerek garantálják, hogy Ön minden idejét Vevői kiszolgálására tudja fordítani.
Az üzemanyagtöltő állomás működtetése közben felmerülő műszaki karbantartási feladatok és hitelesítő mérések ütemezése és végrehajtása központilag történik. Az esetlegesen felmerülő hibák megszűntetéséhez Ön bizalommal fordulhat a hálózat üzemeltetőihez, szakembereink gyorsan reagálnak a problémák hatékony megoldása érdekében.
A marketing nem csak a piacra jutás folyamatát jelenti, hanem a működő vállalkozás szerepének megtartását, fokozását szolgáló módszertan megfelelő alkalmazását is. A rendszerbe való belépéskor minden Partner rendelkezésére bocsájtjuk a hálózat Arculati Kézikönyvét, biztosítjuk a szükséges vizuális elemeket, legyen szó akár a töltőállomás megjelenítéséről, akár szóró- és reklámanyagok arculatáról. A franchise tagjai minden segítséget megkapnak egy modern online platform hatékony működtetéséhez, vállalkozásuk megjelenik a PetrolPoint központi weboldalán, valamint részt vesznek az országos reklámkampányokban. Ezeken túlmenően rugalmasan állunk minden Partnerünk rendelkezésére az egyedi reklámtevékenységeket és megjelenéseket illetően.